The Fun Never Stops!

Kokoshungsan Pays You To Have Fun!
Background Image
Haller Straße 111, 6020 Innsbruck, Austria
Call us anytime 00800 287 866 13
[email protected]

Burton Snowboards är en tillverkare av snowboards som grundades av Jake Burton Carpenter 1977. Företaget specialiserar sig på ett produktutbud av snowboards, bindningar, boots, ytterkläder, kläder, hjälmar, skyddsglasögon och tillbehör.

1977 grundade Jake Burton Carpenter Burton Snowboards från sin lada i Vermont och har ägnat sitt liv åt snowboardåkning sedan dess. Burton har varit starkt bidragande till att ha fått snowboardåkning att växa från en bakgårdshobby till en sport i världsklass genom att skapa banbrytande produkter, stödja ett team av åkare och sätta press på semesterorter att tillåta snowboardåkning.

Idag utvecklar och tillverkar Burton och dess team av professionella åkare produkter för snowboardåkning och snowboardlivsstil, med snowboards, stövlar, snowboardbindningar, ytterkläder och lager samt året runt-kläder, ryggsäckar, väskor och tillbehör. Burton är privatägt av Jake och hans fru, Burtons delade vd Donna Carpenter, och har sitt huvudkontor i Burlington, Vermont i USA och har kontor i Österrike, Japan, Australien, Kanada och Kina.

If you want to share and earn points please login first
No Reviews

Post a Comment

Haller Straße 111, 6020 Innsbruck, Austria

Get Directions
Social Profiles
Enquire now

Password reset link will be sent to your email